Skåne derby ..

Idag skulle det efterlängtade derbyt mellan vårt kära Helsingborg och Malmö dra igång, HIF mot MFF! Blev avsläppt nere på knutpunkten där jag sprang ner för att hinna med tåget men upptäckte att jag hade gott om tid. Skulle möta Tobias där nere men mobilen vägrade funkar nere på spåren så jag sprang i all hast upp för att ringa honom. Medans jag står där med telefonen i näven flyger jag helt sonika upp mot en vägg, hujeda mig va poliserna va på hugget. Brevid mig ligger alltså en mycket misstänksam liten påse med pyttelite innhåll. Självklart eftersom jag stog brevid så va det självklart min enligt snutjävlarnas mening. Efter många om och men samt 10-12 minuter i handklovar lyckades jag övertala dessa två klappmongo att den påsen tillhörde inte mig och eftersom dom inte kunde binda mig till det över huvud taget fick dom släppa iväg mig. Självklart hade tåget mot Malmö gått och en mindre glad Linus får helt enkelt nöja sig med att se matchen på TV istället. Lycka till i fiendeland ni andra som faktiskt lyckades komma ombord på tåget. Förväntar mig en fullständig rapport sen!

//Linus

Nattetid

Pallar ärligt inte skriva speciellt mycket för tillfället. Varit med Daniel, Jossan och Mimi och fördrivit tiden. Lurade McDonalds på mat, proffesionellt. Skulle kanske stannat i sängen iaf, ska nörda mig lite med spelandet nu tror jag om Daniel pallrar sig hem någon gång detta århundradet. Toodles.

//Linus

Söndag, usch

Jag avskyr söndagar, det är veckans absoluta skitdag när man ligger sådär halvbakad och filosoferar över hur skit resten av veckan har varit. Låg och funderade i sängen i cirka 30 minuter om det ens va värt att gå upp och möta dagen. Mitt bättre jag vann väll kan man kanske säga. Väntar på Daniel nu för en sväng till Väla, sen får vi se vad som händer. Ska fortsätta slå på honom tills han börjar skriva, latmask är en riktigt bra beskrivning i detta fallet. Återkommer med samma visa om hur dagen har varit Söndag (skit med andra ord) ikväll, toodles.


//Linus


....

Jahopp, ytterligare en dag som går mot sitt slut. Spenderade gårdagen med Zarah och Mimi över några filmer, Jossan kom förbi och drog ett par bloss medans vi snackade litta skit. Mycket trevlig kväll med tanke på att jag inte ens kan säga senaste fredagen jag faktiskt va nykter.

Idag drog jag och Daniel förbi festen Mimi deltog i, inte direkt vår typ av folk. Vi kände illa kvickt ett sug efter alkohol fast vi bestämt oss för att helgen ska vara krökfri. Tyvär pallade vi inte trycket utan ringde helt sonika Jonny och sa att vi kommer till dig och drar i oss lite sprit, Jonny tyckte uppenbarligen om vår idé eftersom kvällen tillbringades där. Nu sitter jag helt enkelt här hemma med en upphälld grogg och deppar över hur skit livet egentligen är. Fy jävlar va jag behöver mig en flickvän, eller ens lite enastående närhet. Är fruktansvärt trött på det här med att "ligga runt". Oturligt nog passar jag aldrig in någonstans, jag e väll för svår eller något antar jag. Ingen vill känna mig, patetiskt värre jag vet men fyllan påbringar mina olyckliga tankar. Jag ska dilla lite skit med Daniel på msn medan jag dricker upp min grogg sen ska sängen får veta att den existerar. Usch för lyckliga människor, gonatt.

//Linus


Hopp

Sitter hemma nu och chillar, väntar på Daniel innan vi ska iväg och göra gatorn osäkra. Förhoppningsvis kan väll snubben undvika att dra på sig böter denna gången haha. Inget festande idag faktiskt, första gången på ett bra tag. Lite skönt är det ändå, känns lite som om man inte pallar längre. Ålder tar ut sin rätt med andra ord. Gick förbi Mimi en sväng för en snabbvisit, träffade hennes lilla mormor. Suttit och dillat skit med min mor över ett bloss och beslutat att jag ska ut och inhandla en "Daniel jacka" i annan färg så fort tillfälle ges. Möjligheten finns att vi drar och softar hos Daniels bror och sambo ikväll, lite sådär socialt. Får se vad Nina (sambon) säger när hon hör av sig. På återseende, toodles.

//Linus

Jevla Daniel ..

Han får aldrig tummarna ur, så nu skriver jag igen för annars blir det inte gjort. Varit på väla idag med Daniel och hans bror. Daniel upptäckte en djävulskt snygg jacka för futtiga 400 pix, stenklart köp faktiskt. Blir mest troligt att jag tjackar mig en likadan i annan färg haha. Spenderat merparten av dagen med hjärtat Zarah och Daniel, blev en trevlig kaffe på statoil samt lite skönt snackande. Avslutade kvällen hos Mimi efter vi dumpat Daniel hemma. Kollade på 2 riktiga chick flicks, men det dög för tillfället. Äntligen fått sätta mig ner hemma i min underbart mysiga datorstol och ska mecka med lite saker så vi hörs imorrn igen, toodles.

//Linus

Mimi

Det är där jag sitter och ugglar just nu, precis sett doktor phile på tv haha. Vilka jävla människor det finns alltså, tänk att gå genom livet och vara rädd för precis allt folk tycker och tänker om en. Silken jävla pina, och allt trevligt idioterna missar. Aja livet e tyvärr fullt av efterblivna människor, usch jag e så fet, va ful jag e, ojj jag skäms! Klaga om det 100 gånger vetja och se om det blir bättre, hujeda mig. Gör något åt det så slipper vi normala människor att höra ert jävla klagande. Daniel ska få tummen ur röven snart, hans dator har inte mått speciellt bra på senaste tiden men det är en dålig ursäkt. Jag ska tvinga honom att uppdatera annars blir det straff. Väntar på att muppen ska ringa nu så ska jag hålla honom sällskap på jobb, han kör centrum idag så jag kanske har tur och spanar några kalmar muppar. Rapport följer sen ;)

//Linus

Heroes!

Sådär ja, nyss hemkommen och lastad med en påse baconchips och en flaska cola är jag nu fullt redo att ta mig an avsnitt 1 och 2 på nya säsongen av Heroes. Den jävla serien vet hur man håller paus i en halv evighet iaf. Varit hos Tosse en sväng och hälsat på henne och Mimi innan, dillat lite skit. Sen kilade jag och Daniel till Jonny för lite snack och ett par rökare, efteråt styrde vi kossan till Jossan för middag och en film med henne och Emma. Relativt förväxlande dag som omväxling. Hörs imorrn, gonatt.

//Linus


Morrn

Usch att behöva vakna, jävla feta katten höll på att välta hela garderoben i ett redan dömt försök att ta sig upp på den. Med en kroppshydda som hennes kan tyckas det vore omöjligt, men så långt tänker juh tyvärr inte en katt. Hinner knappt vakna innan Daniel hugger mig på msn och tycker vi ska ut. Vad vi ska vetefan, återstår att se vad han har i kikaren. Vaknade med en knepig känsla också, lite som om dagen inte kommer blir riktigt som jag vill. Äsch vi märker, ska trycka i mig en snabb kopp kaffe innan han kommer nu. Toodles.

//Linus

Tjingeling

Sådär ja, dagarna tillbaka på play igen. Precis kommit hem, kollade en halv film hos Tosse med Mimi och Rille. Tog en kaffe med Zarah, alltid trevligt. Daniels dator har börjat muppa sig så han är lite emo för tillfället, eller ja, mycket emo. Ge mig flickvän! Usch för lyckliga människor. Hajjhopp.

//Linus

Bilder

Här kommer lite bilder jag masat mig till att lägga upp, resten va inte så jättebra så det kan kvitta.

//Linus


Sliten.se

Efter 45 mil, en bra fylla, en massa minnen samt lite ångest är man återigen hemma. Precis fått mig en dusch och lite föda. Hela spektaklet började alltså igår kväll efter att ännu en fest blivit inställd. Jag kläckte den relativt brilljanta idéen att åka till Skene för en trevlig kväll. Ringer helt sonika upp min käre vän Jhon och säger ungefär "nu kommer vi, chills?", Jhon är juh inte den som en den så planen sätts i praktik hyffsat kvickt. Efter lite segande från Daniels sida (1 timme och 15 min för en DUSCH?!) styr vi alltså kossan mot Sverige och Skene. Anländer runt 2200 tiden och kastar oss över ölen för att ta igen det Jhon redan lyckats bäla under vår bilfärd. Taxi beställs och vi åker iväg mot Kinna en liten bit bort. Turligt nog är Sofie anställd på den lokala klubben vilket i sin tur betyder, yes mycket riktigt, gratis. Fick dock bita mig i knogarna några gånger, folket i Sverige har en tendens att gå mig på nerverna och idag va inget undantag men som tur är har jag Jhon som håller ett öga samt Sofie som mest troligt hade knivat mig i sömnen om jag inte uppfört mig. Väl tillbaka i Skene hittar vi helt sonika en tös som irrar runt där med en riktig jävla brat snubbe, snubben i fråga är full som ett ägg och vi bestämmer oss lite sådär för att lägga vantarna på hans fjälla. Mycket riktigt, 5 minuter senare sitter hon inne med oss och dricker bärs medan snubben mest troligt undrade vart fan hans ligg för kvällen tog vägen. Snopet värre när han fick gå hem och dra över Lena Handén istället. Festandet fortsätter tills runt 0600 på morgon när jag faktiskt masar mig in till Sofies lägenhet (i samma trappa) och somnar. Uppvaknadet va hur snittsigt som helst för mig, men varenda annan människa verkade ha något att klaga över. Amatörer alltså, tur man är rutinerad sen förra rundan där uppe. Daniel och Mare har även fått äta en Frölich burgare och är numera frälsta, tankarna flödade på att ta med varsin hem i aluminium folie men dom bangade till slut. Runt 1800 tog vi farväl av Jhon och Sofie och drog igång motorn, resan hem kändes extra lång för att vi lämnade Mare i Perstorp och när jag och Daniel äntligen är hemma vill jag bara sova så sliten jag är.
Bilderna laddar jag in på bloggen imorrn för jag orkar verkligen inte. Sov gott fuckers.

//Linus


Hemma igen..

Så ja då är man hemma igen men jag orkar verkligen inte skriva så linus fixar det. Räcker att jag har kört dit sen till Perstorp och sen hem igen. Sova yes! Ha de..

//Daniel

Skene!

Nu sitter vi i Skene och krökar satan i det! Ska vi sticka in till Göteborg eller ska vi sitta här och dega bara?.. Nej nu ska vi dricka lite öl och sen ska vi in till Kinna och kröka vidare.. Det tråkiga är att jag ska köra hem imorgon men skit i det nu. ÖLLLLLLLLLL, hörs imorrn... Btw, bilder kommer upp!

//Daniel

Destination Skene

Blev beslutat i brist på annat att göra av Skånegrabbarna beger sig till Skene för vilt festande. Vi ska besöka min kära vän Jhon som jag anar blev lite glad när han fick höra detta. Kameran ska med och bilder samt rapport följer under morgondagen när vi är tillbaka. Ha en trevlig kväll! Adios!

//Linus

Toodles

Dags för ett hyffsat inlägg nu antar jag eftersom det inte blev mycket av den varan igår iaf. Vaknade igår och drog ut en sväng med Tobbe varpå vi diskuterade i vanlig Linus och Tobias anda. Där blev många hårda ord om folks syn på saker, men det va sjukt kul i vanlig ordning.

Vår UE tour blev inställd på grund av saker vilket i sin tur ledde till en kaffe hos Emelie. Efter ett snabbt besök där styrde vi kossan hem till Daniels bror Michal och hans Sambo Nina som är djävulskt lik min moster haha, relativt sjukt faktiskt. Våra värdar bjöd på mumsig fläskfilé samt öl och konversationerna flöt på om precis allt mellan himmel och jord. Ninas polare Sandra trillade in, alltid trevligt att träffa nytt folk. Det är juh "push play" annars lixom. Lite senare på kvällen kom Jossan och bidrog till stämningen. Michal "vilade ögonen" sista halvtimmen, sittkissare haha. Det hela slutade med att jag och jossan köpte några cheese på donken och avslutade kvällen ätandes på piren i klassisk hederlig anda, mycket trevligt Jossan.

Kvart över 8 imorse vaknar jag av fruktansvärda magknip, attans tänker jag. Filosoferar lite snabbt om det faktiskt behövs ett toa besök eller om jag kan härda ut men efter ett knip som inte var av denna värld styrde jag skitlådan mot toa. Mycket riktigt så fort arslet träffade sitsen brakade det loss som när William Wallace visade arslet för den engelska adeln. Detta spektakel upplevdes 2 gånger innan jag faktiskt kunde somna om.

Vaknade idag och såg att Emelies tilltänkta fest är inställd för att barnvakten som skulle ha hennes dotter är sjuk. Vilket leder till att jag har kvällen oplanerad, gillas inte. Jonny ringde så jag ska iaf dra en kaffe hemma hos honom senare vilket jag typ skulle ha gjort i dryga 2 veckor. Ska kila ner och sätta igång kaffet nu, Daniel är på intåg. Toodles.

Zarah

Va inte arg på mig hjärtat, jag tog kanske i lite hårt. Förlåt <3

Uppdaterar imorrn, alldeles för trött nu. Gonatt.

//Linus

Fredag!

Fan på tiden. Passar brorsans hund just nu. Var ute och lekte lite med henne precis. Fy fan vad hon drar men som tur är så lyssnar hon lite på mig också. 2 timmar till så kommer brorsans sambo och hämtar henne. Därefter är det nog jobb som gäller. Från 4 till 8, lönt. Efter jobb ska Linus, Mimi, Zarah och jag nog på äventyr. Ska bli kul som fan om vi nu kommer hitta något skoj ställa. Nä nu ska jag käka frukost. Vi hörs senare.

//Daniel

usch för ...

Våldtäktsmän, pedofiler, punkare, gothare och emos. Seriöst, väx upp. Revolten mot päronen är över och du kan sluta vara en "rebell". Det skapar bara hat i världen. Sitter och letar lite smått inför UE touren imorrn, jävligt svårt att gräva fram något nytt. Jag behöver tips och kvickt. En repetition skadar juh visserligen inte med något nytt hade fanimig inte suttit fel.
Va ute en sväng med bror min innan och gav lite broderliga råd nu när hans ex bråkar med hans psyke. Usch för flickor också när jag ändå är igång. Lögnaktiga snikna falska jävlar med felkodat dna. Känner att jag ska lägga ner nu innan jag ger mig in för djupt i den här hata allt texten, blir väll någon serie nu innan jag masar mig i säng. Tjollahopp.

//Linus

haha!

Läs detta, garanterat skratt eller pengarna tillbaka. Såvida du inte är en äckel feminist.
http://www.encyclopediadramatica.com/Rape

//Linus

Morgon

Ska vakna snabbt som fan nu innan Daniel tvingar med mig till PC city. Muppen ska införskaffa en sprillrans ny dator, jag är aningen avis haha. Försökte övertala honom att jag får skruva isär hans andra och sno varenda lite den jag kommer åt, men han vägrade för den ska säljas haha dumma dig. Zarah ville ta en snaffkaffe innan hon ska till tatueraren också så vi får se om vi kan fixa det. Ska springa ner och hinka en kopp kaffe nu och säga hej till grannen sen ska jag springa min väg. Återkommer senare, toodles.

//Linus

Katter..


Cála



Cála is the shit!

Nattetid

Hemma igen alltså, varit iväg med Daniel och Zarah och slagit ihjäl lite tid medan Mimi va och tränade. Blir aldrig tråkigt när vi sätter igång, Zarah jobbar för mycket dock. Det är hur som helst kul att man fått träffa henne mer dom senaste 2 dagarna än på månader haha. Vi satt och kollade på Americas got talent när Zarah kört hem. Hur sanslöst jävla korkad får man vara för att vid 30 års ålder klä ut sig till Shakira och kalla sig Shakira Boy. Inte klä ut sig hur som helst utan faktiskt i en Shakira outfit med ölmagen hängandes åt alla håll och kanter. Blev lite smått äcklad av spektaklet. Precis satt i mig en gosig nattmacka fast jag inte borde men jag va hungrig, totalt onödigt vetande men jag fyller bara ut inlägget en aning. Tänkte sätta mig och planera lite inför fredagens UE tour nu, finns säkert något jag missat (hoppas jag). Avslutar med frågan: Varför är det kvinnliga könet oerhört komplicerat?

//Linus


Dansk liga smugglade 17 ton hasch

Dansk polis har avslöjat en liga som importerat hela 17 ton hasch från Spanien och Holland till Danmark.
Men trots att Malmö- och Köpenhamnsområdet brukar räknas som en gemensam marknad för cannabis har avslöjandet inte fått någon effekt i Skåne.
Det mesta av den cannabis som finns i södra Sverige kommer från Köpenhamn.
- Det kan ha varit helt eller delvis avsett för vår marknad. Men vi har inte fått något genomslag på priset, säger Magnus Andersson, chef för narkotikaroteln vid Malmöpolisen.
I samband med narkotikasmugglingen har mångmiljonbelopp omsatts. En tysk kvinna har gripits i Danmark och anklagas för att ha smugglat ut motsvarande 68,5 miljoner svenska kronor till ligans kontakter utomlands.
Polisen har varit ligan på spåren sedan början av detta år. Sammanlagt nio personer har anhållits, rapporterar Ritzau.
Både den 46-åriga kvinnan, som fungerat som penningkurir, och den förmodade huvudmannen, en 46-åring, har suttit häktade sedan maj, säger poliskommissarie Steffen Steffensen i Köpenhamn.
Då kvinnan greps var hon på väg ut ur i Danmark med 1,7 miljoner danska kronor i bagaget. Haha palla

//Daniel


Tjingeling

Precis satt i mig lite mat, ska iväg och träffa Zarah. Mycket trevligt att vi ses lite oftare nu. Vi ska sysselsätta oss tills Mimi kommer hem från sin träning. Lönt du ens tränar Mimi när du knappt får någon träningsverk om inte jag kör slut på dig. Oavsett skriver jag lite mer sen inatt för jag ska springa ut nu, toodles.

//Linus

Jobb..

Dricka upp kaffet sen drar jag till jobb. Palla köra en jävla massa city och söder idag :/. Tur jag har Linus med mig som vanligt. Efter jobb är det träning som gäller i vanlig ordning. Måste ju ta igen tisdagen eftersom vi inte tränade då. Efter träningen blir det väl hem till Mimi som vanligt. Längtar som fan till på fredag för då ska Linus, Mimi, Zarah och jag på äventyr. Zarah kör och jag dricker öl ;). Kan inte bli bättre. Vi hörs.

//Daniel


God morgon

Har precis vaknat och är yr som fan men det é väl inget ovanligt. Ska ta en kopp kaffe sen ska jag bege mig ner till vägledningshuset. Kollade på Superhero movie i natt. Den var sådär tycker jag. Nu ska fixa till lite här hemma. Hörs sen.

//Daniel


Då var det dags..

Att skriva om hur dagen har sett ut. Stack hem till Linus som vanligt för att dricka kaffe men det blev inte mycket av det för jag var sugen på det godaste kaffet i stan, alltså Statoils vid Olympia. Satt där ett tag, snackade skit och röka några cigg. Mimi ringde och sa att hon var hemma så vi stack hem till henne. Inget ovanligt. När vi stack från Mimi skulle Linus och jag egentligen sticka till träningen men jag orkade verkligen inte så vi drog hem till mig istället. Vår vilodag är egentligen på onsdagar men eftersom vi inte tränade idag så får vi träna på på Onsdag helt enkelt. När vi hade stuckit från mig drog vi till äckel Lidl för att handla chips och lite andra godsaker. Därefter stack vi till Mimi för att plocka upp henne och då skulle vi till Maxi så hon kunde få handla lite chips och godis och sen begav vi oss till Therese för att glo på en rulle. Rullen vi glode på var.. Fjorton suger. Folk tycker den är jävligt tråkig men både Linus och jag tyckte den var helt okej. Jag tycker att Markus eller vad fan han heter som är med i filmen är jäävligt likt Linus. Nu skiter jag i detta och ska glo en rulle innan jag somnar för imorgon ska jag till vägledningshuset och se hur mycket bidrag jag kan få när jag börjar min kurs. Måste ha pengar! Godnatt.

//Daniel


Push play

Jag vaknar igen, Daniel kommer och dricker en kopp kaffe eller två. Jag degar lite, hankar sedan med honom på jobb i brist på annat att göra. Vi drar hem och hoppar i träningkläder, köttar oss halvt döda för att sedan inte ens kunna klia oss själva på ryggen. Efteråt drar vi till Mimi och ser en film, sen börjar det om igen. Min dag, varje dag. Något jävla as har tryckt på REC, och jag fastnade.

//Linus


Hatar telefoner

Jag ska fan skrota min mobil och hem telefon! Jag får aldrig sova ut! Fan är det inte jobb som ringer så är det ju Jossan såklart.. Får helt enkelt koppla ur min hem telefon och stänga av min mobil när jag ska lägga mig. Linus nu får du vakna så jag kan komma på kaffe! Hörs

//Daniel


Jahopp

Hemma efter dagens äventyr. Träffade Monika idag, en tös som Mimi känner och som hon tyckte jag skulle passa bra ihop med. Jag blev typ nerskjuten rätt så fort eftersom jag rökade, yes vi rökare blir diskriminerade i flera sammanhang. Degade hemma hos Mimi efter träningen när Zarah messade och frågade vad jag gjorde, jag degade juh som sagt så jag tyckte deffinitivt vi skulle ses och det gjorde vi. Varenda gång jag träffar dig hjärtat så är det som om du är min glädjesup fast allt annat är piss. Jag, Daniel, Mimi samt Zarah bestämde oss för att ha lite roligt så lite urban exploring kom på tal. Efter en överläggning om lämpligt mål styrde vi båten mot Ekeby och den nedlagda kakelfabriken. Här lyckades jag åla mig igenom ett litet hål någon meter sådär över marken och blev uppmanad att gå en bit in och se om man kom någonvart. Hela grejjen slutade med att jag trampade rakt ner i en lerpöl eller som Daniel så omtänksamt kallade det "geggpöl". Båda skorna ser ut som gipsfötter, samt hela baksidan av låret på mina byxor. Ett hyffsat dopp med andra ord. Tänkte lägga upp bilder men kom sedan på att Zarah fotade med sin kamera så jag får ha bilderna skeppade till mig under morgondagen. Jag letar lämpliga mål inför vår lilla UE tour på fredag så har någon några förslag släpp en kommentar, helst runt sydvästra/nordvästra Skåne. Har jag missat något roligt som hänt idag så får Daniel ta hand om det, ska själv lägga mig och se på någon film. Gonatt på er.

//Linus

Roadtrip bilder

Aja jag tvingade mig själv till att stirra på skärmen för att ladda upp några. Tar för lång tid per bild så dessa får räcka. Min personliga favorit är bussen vi körde förbi och jag bara blixtrade iväg en bild rätt upp i bussen, gubben vet nog inte riktigt vad som hände men det gör inte situation mindre rolig. Här har ni i varje fall.


Manligt värre!

Sju ton, fatta SJU TON kokain på en UBÅT! Det är det manligaste jag hört talas om på riktigt länge när det kommer till smugglingen här omkring! hoho.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3318978.ab

//Linus


Inget jobb idag!

Jag blev ju helt chockad när Peter ringde från jobb och sa; Du behöver inte komma till jobb idag för här finns inget till dig. Sov du vidare nu. Förresten såg ju Iron Man igår. Fy fan vad bra den var. Har ni inte sett den, do it! Nä nu ska jag se om man kan svinga förbi Linus eller något. Vi ses!

//Daniel

Nya tag ..

Precis vaknat och pallat mig upp, sitter här med min kopp kaffe och känner mig utvilad som ingen annan. Ringde Daniel som till min stora förvåning låg i sängen, han låg i sängen längre än mig! Universums krafter äro oförutsägbara. Sitter och pratar lite med Carro på msn, dunkar just nu skallen i en tegelvägg för att försöka förklara något. Livet är inte lätt. Såg nya Sex and the city rullen inatt innan jag somnade, rekomenderar faktiskt den. Tror inte man behöver hängt med speciellt seriöst i själva serien (jag har inte gjort det) för att förstå allt som händer. Vad fan ska man hitta på idag då? Vi ska iallafall och träna, det har varit lite uppehåll där över helgen nu. Blir väll att jag gör Daniel sällskap på jobb i brist på annat att göra. Ska nog ta tag och snacka lite med Jhon sen om en av hans kommentare i ett tidigare inlägg. Du vet vad jag syftar på bubben. Ska kilar ner och röka nu, har börjar med bilderna från igår så dom kommer upp senare idag.

//Linus


Gårdagen..

Igår var man ju på kräftskiva hos brorsan och hans sambo fast jag käkade inte såklart eftersom kräftor och räkor smakar skit tycker jag. Fast Jenny tvingade mig att äta en liten jävla räka och då höll jag på att spy. Annars var stämningen på topp. Kom dit vid 9 på kvällen och då satt ju alla fortfarande och käkade och sjöng massa ramsor haha. Det mesta av folket som var där kommer från Göteborg men det fanns en eller kanske två från Helsingborg. Det fanns en jävla massa sprit, vin och öl. Det fanns polska öl och en massa tuborg grön. Självklart så dricker ingen den polska ölen förutom jag och min bror, konstigt nog :/. Tyskie piwo is the shit eller hur Linus? ;). Kvällen går och alla blir skitfulla och då kommer Guitar Hero fram. Skoj som fan att spela när det snurrar lite i skallen på en. Runt 12 sticker jag ner i stan med Mare. Vi var i stan ca 20 minuter, så skoj var det. Därefter blir Mare hungrig så vi tar bussen upp till McDonalds på Stattena. Efter vi hade käkat skulle vi ju hem men det var så jävla kallt så Mare raggade upp en taxi som fanns på andra sidan gatan haha. 100 kronor från Stattena till Drottninghög. Hur i helvete är det möjligt egentligen? Det är ju inte äns långt! Nä nu ska jag glo på Iron Man. Sov gott!

//Daniel


Äntligen hemma ..

Precis fått i mig lite mat, jävulskt skönt eftersom jag inte ätit sen igår. Blev väckt av Daniel efter 3 timmars sömn pga att han och Mare helt sonika beslutat sig för att dra iväg på en liten roadtrip. Eftersom jag va typ klarvaken och halvt studsade upp åkte jag självklart med. Vi bestämde oss för att vara lite våghalsiga och våga oss utanför Skånes gränser in i Sverige, det blev Sölvesborg. Det är hur sjukt som helst vilken skillnad det är på språket även fast det bara är typ 3 mil utanför kära skånes gränser. Staden i sig va helt otäck, människor såg hur flummiga ut som helst och vi skrattade näst intill nonstop. En snubbe i trätofflor hade nog aldrig sett en bil och blev jätte rädd för detta mekaniska monster som dundrade förbi honom med baslådan igång. Vi besökte även Kristianstad för en bit mat innan vi släppte av Mare i hans Perstorp på väg hem igen. Helt lyckad dag med andra ord och jag fick sova typ 15 min eller sådär i bilen.

Gårdagen va relativt rolig, träffade lite nytt folk. Det blev lite väl sjukt när folk började gnälla, seriöst gnälla om att det va typ "jobbigt" att ha någon som tyckte om dom. Lite bissart om man tänker efter, medan man själv kan gråta sig till sömns för att man saknar just närheten så kan andra tycka det e jobbigt. Är det inte ironi så säg. Jag och Tobias spatserade iaf hem typ 0700 eller något i cirka +5 grader, det va sådär roligt kan jag påpeka. Orkar nog inte gå in speciellt mycket på detaljer för jag blir bara arg och just nu pallar jag inte.

Tänkte slänga upp bilder från gårdagen och idag men jag har inte pratat med Sanny så hon kan skicka bilderna. Tar sån tid att ladda upp bilder på bloggen också så dagens bravader får vänta tills imorgon innan dom syns på bild eftersom jag e för trött helt enkelt. Återstår att se om Daniel får tummen ur och faktiskt skriver ner hur hans lördag va nu eftersom, hör och häpna, vi va på åtskillda ställen. Yes du hörde rätt! Nu kör du Daniel, annars blir det straff på det. Gonatt på er.

//Linus


Roadtrip ..

Det ska jag på typ nu jätte direkt, hinner inte blogga om gårdagen. Jag slår helt fräckt ihop det när jag kommer hem, måste ändå få lite bilder skickade till mig oavsett. Fortfarande hypad och studsar runt :D

//Linus

usch alltså ..

Vissa människor fattar INTE hur bra dom har det, jag e alldeles för arg för att skriva något detaljerat inlägg så jag gör det när jag vaknar. Dvs om jag vaknar, jag hatar människor alltså. Det är för mig bevisat till fullo nu, jag kom precis hem efter en relativt lång marsch hemmåt i sisdådär inte många graders värme. Jag är så hypad att jag inte somnar förrän om ex antal timmar, men det kvittar för jag orkar inte skriva mer oavsett. Hej då.

//Linus

Snart är det dags..

Ja snart är det dags att sticka på kräftskiva hos min bror och hans sambo. Kommer bli ett jävla drag med alla göteborgare som är där. Så det är bara till att plocka fram spriten nu och börja dricka lite innan Mimi kommer och hämtar sin jävla cykel som jag låna igår för jag inte orka gå hem. Har precis lämnat Mare och Linus hos Sanny. Fest där också ju. Träffar väl grabbarna nere i stan sen. Nä lite sprit nu innan man gör ve sig. Kommer förmodligen upp bilder från festen imorgon. Vi hörs.

//Daniel

Aj aj aj

Som sagt, usch för gårdagen. Usch för yngre människor. Usch för sjutton års mentalitet. Usch för sjutton åringar i allmänhet. Kvällen kunde väll varit en hel del roligare, jag e tydligen läskig. Stackars småtöser har inte sett läskig, någonsin. Misstaget med att festa med den yngre generationen gör jag nog inte om på ett tag, finns definitivt roligare saker att slösa tid på. Daniel är och hämtar Mare ute i Perstorp, vi ska på fest ikväll hos Sanny. Sannys äckelbror skulle följt med men nu e han sjuk så det blir bara jag och Mare eftersom Daniel ska till sin bror på kräftskiva som en hederlig svenne. Väntar på deras ankomst så drar vi nog och hinkar en kopp kaffe och diskuterar lite om gårdagen/idag. Rapport och bilder från Sanny kommer nog upp inatt eller imorgon. Här följer lite bilder på mig och Daniel samt den yngre generationen.

//Linus


tänk om ..

Önskar jag också kunde få tillbaka den hederliga sjutton års mentaliteten, allt skulle vara så mycket enklare. Jag tycker inte att mitt nuvarande tillståd kvalificerar sig för att blogga så jag återkommer med mer information imorgon om den alltför otrevliga samt allmänt tråkiga kvällen. Ska sätta mig på mitt rosa moln och sväva mot kudden, dvs jag ska kolla på massa goa serier och somna runt 0600 haha. Vi hörs imorgon, usch för dem yngre.

//Linus


Morgonens åsikter ..

Det kan inte bara vara jag som börjar tröttna på lönfeta lilla Tito Beltran. Seriöst gubbfan borde bara packa ihop sina väskor och sticka tillbaka till Chile så vi slipper läsa om hans jävla våldtäkt, skyldig eller inte. Kicki Danielsson tillsammans med sina upprepade rattfyllor kan kanske följa med honom som handbagage, då dödar vi två flugor i en smäll och Sverige blir en bättre plats!

- Vi måste hålla ögonen på Ryssland och på ledarskapet där, sade hon, men betonade att hon hoppades att USA kommer att undvika att hamna i ett nytt kallt krig.

På frågan om USA måste gå i krig med Ryssland om Georgien går med i Nato och Ryssland invaderade landet, sade hon:

- Kanske det.

Jaha, det va juh trevligt. Fröken Sarah Palin, republikaners vicepresident kandidat som för övrig stog för ovanstående uttal kanske ska sätta sig ner med Bush över en fika och få förklarat för sig vad krig medför i en opinions mätning. Eller helt enkelt en tankeställare vad som skulle hända med övriga världen om ett krig skulle utspela sig mellan stormakter med kärnvapen.

Edit: Ni uppenbarligen inte så smarta grabbar som antytt att jag skulle vara någon form av dundernazi, har ni sett min bloggpartner och bästa vän?! Ser han svensk ut kanske? Stoppa en strumpa i munnen tack, ni dumförklarar bara er själva.

För nyvaken för att orka fortsätta, hörs sen <3

//Linus


Södertälje vart annars!?

Anna, 21, slogs medvetslös av ett 20-tal svartklädda, beväpnade unga män med invandrarbakrund. Någon av dessa killarna hade skrikigt "jävla svennehora" och Anna hade svarat "håll käften". Detta gäng sprang då mot henne och slog ner henne. Kan ni fatta!? 20-25 utlänningar mot 1 flicka!

Bara för att det är ok att stena/slå/hedersmörda varandra hemma betyder inte det att det passar in här!
När nu jävlar i det ska jag sova. Hörs imorgon för då jävlar i det ska det supas.
Godnatt

Marjan Svab Invasion..

//Daniel


Dagen över ..

Inte speciellt händelserik dag får jag väll säga. Jag, Daniel och Mare drog iväg till Väla (shopping center) för att göra stället osäkert, vi hade sjukt kul och jag tror till och med Mare rådnade lite då och då haha. Jag flummade som bara den i vanlig ordning dvs. Efter ett besök på Max hamurger skit stället begavs vi oss tillbaka in mot hemmatrakterna där vi mötte upp med Martin för en kaffe på Statoil som har stans i särklass bästa kaffemaskin. Det är som att dricka flytande himmel alltså, magiskt. Färden gick sedan hem till mig för att byta om, plocka upp Mimi och fortsatte sen till gymmet. Väl där tog jag orken ur Mimi, stackaren har nog aldrig varit så öm. Det va dock jävulskt kul. Kvällen fortsatte hemma hos Mimi efter en välbehövd dusch. Träffade Kornelia idag, en av middagsgästerna imorgon. Tror hon tyckte jävulskt illa om mig eftersom jag fick kusliga "INVASION!" blickar av henne näst intill hela kvällen. För er oinvigda som inte har en aning om vad det är för blickar rekommenderar jag filmen "The Invasion", ni lär förstå efteråt. Oavsett va tösabiten väldigt söt om än aningen hatiskt gentemot mig. Nu sitter jag bara här i hemmets lugna vrå och skriver inlägget Daniel egentligen skulle tagit hand om men uppenbarligen inte orkade, tack för den din trasdocka. Gonatt.

//Linus

Helt slut.

Såja nu har man kommit hem från träningen. Helt jävla slut i armarna och brösten, men sjukt  skönt är det iaf. Till och med Mimi var med på träningen idag. Linus körde över henne helt enkelt och kul var det att se på. Nä duschen kallar sen beger jag mig till Mimi. Vi hörs.

//Daniel

Ny dag ..

Masade mig upp i manlig tid även denna dag, lite bättre väder nu iallafall. Sitter och läser lite på aftonbladet.se, får se om jag hittar något intressant man kan skriva om där men det återkommer vi till senare. Pratade lite med min "date" som Mimi har meckat fram, hon kanske trillar in på lördag vilket är rätt så trevligt. Verkar vara en skön tös, får väll se om hon kan hänga med i svängarna. Middag hos Mimi imorgon med 3 av hennes klasskamrater. Vi ska inta tacos tills vi storknar, vilket förhoppningsvis blir efter 2 st eftersom man inte vill kränga alltför mycket fet mat och förstöra träningen haha. Dags för ett bloss, Daniel trillar snart in på kaffe i vanlig ordning så vi hörs senare. Tjingeling.

//Linus


Då var man uppe igen

Fan blev uppe rätt så länge igår ändå. Träffade Martin vid 4 på morgonen. Kome hem vid halv 5 och då var morsan redan uppe men hon whina inte som hon brukade göra. Nu har jag inget att göra så jag får vänta tills Linus ringer och ber mig komma på kaffe :). Väntar på att Mare ska ringa också. Ska ju sticka till Väla med honom lite senare och kolla lite skit och käka något. Ha de gött sålänge

//Daniel

Ny banner

Så ja nu har jag meckat lite med den nya bannern. Den förra var lite tråkig så fick lägga in bilder på oss. Nu står även vår mail adress om du vill skriva något till oss. Tycker det blev lite snyggare iaf.
Vad tycker du?

//Daniel

Då va man hemma ..

Efter en minst sagt händelserik dag kan man väll säga. Jag och Daniel drog med oss kameran och begav oss ut för att göra staden osäker, dvs att köra ut blöjor till pensionärer. Vi fick typ världens sämsta runda, men vi såg dock en massa kul saker på vägen och vår gps som vi helt sonika döpt till Ingrid vägrade visa rätt väg. Det va nämligen så att en gata va avstängd pga vägarbete och hur vi än försökte ta en annan riktning vägrade Ingrid ge upp. Non stop i cirka 5-6 minuters skrek hon "RUTTEN RÄKNAS OM!" och höll på att driva mig till vansinne. Vi körde även ut paket till världens i särklass bästa boxare, visserligen är det ett skämt men det såg rätt kul ut på lappen så jag tog ett foto. Vill också passa på att tillägga att Daniel är ärrad livet ut, han skulle släppa av en låda hos någon tant och dennes personliga assistent öppnade dörren. Rakt in i lägenheten får dock Daniel sitt livs mest groteska uppenbarelse, tanten i fråga står helt sonika mitt i vardagsrummet med trosorna runt knäna! Stackaren (Daniel) kommer gallskrikande ut till mig med kväljningar och måste halvt meditera för att sansa sig igen. Ni som känner mig kan räkna ut att jag höll på att svimma av syrebrist pga allt skrattande.

Efter vårt hårda slit drog vi iväg och träffade Sarah, hon va glad i vanlig ordning och hade nyligen flyttat in i sin nya lägenhet vilket möjligtvis bidrog till det glada yttre. Vi fortsatte vår resa hem till Daniel som fick i sig lite snabbmat och sen drog vi kvickt iväg i riktning mot gymmet för att bränna dagens intag. Vi passade även på att försöka få till lite roliga foton vilket följer i slutet av detta inlägg.

Träningen över, hem för en snabbdusch och vidare till Mimi för att se någon film. Film blev det, flera st, dock avbrutna mitt i pga hennes dumma stenålders dvd. Jag har även lyckats övertala Mimi att bli en stor slampa för att slå hål på myten om att flickor som ligger runt får en horstämpel, så jag önskar dig lycka till med detta experiment. Ska hålla mig uppdaterad och blogga om dina bravader.

Nu sitter jag här hemma och tråkar, kanske ser på någon serie eller något. Har visserligen kvar skitfilmen jag påbörjade igår natt men det känns lite som att slösa 30 minuter av sitt liv för att se klart den. Oavsett här kommer några bilder från dagens bravader. Gonatt.

//Linus


Sådär ja

Middagen intagen, nu ska jag bara smälta skiten och sen bege mig iväg med Daniel och jobba lite. Köra ut blöjor till lite pensionärer, alltid kul haha. Vi brukar dock alltid hitta massvis med roliga saker när vi e ute och cruisar genom vår sköna stad. Med kameran i högsta hugg ska jag dokumentera det roliga vi hittar, statusrapport lär följa senare ikväll när vi varit iväg och tränat. Blir kanske en sväng till Mimi i sedvanlig ordning också, en film eller två såvida hon inte bestämmer sig för att somna mitt i allt. Fått rätt så skön feedback på msn och mailen angående bloggen, det e alltid trevligt att ni gillar läsningen så bara fortsätt höra av er. På återseende.

//Linus

Big bang och nya beverly hills 90201

Jahopp, läste aftonbladet precis. Nu jävla ska vi bli uppslukade av ett svart hål om man nu vill tro på knäppgökarna som anser sig vara såkallade "domedags profeter". Utanför staden Genevé i Schweiz ska nämligen forskare försöka återskapa universums födelse, Big bang. Detta i sig leder visserligen till att varenda dönick med en agenda ploppar upp och drar stackarna inför rätta för att dom tror forskarna kommer att lyckas skapa ett svart hål vilket i sin tur kommer att utplåna hela jorden. ok, doh?! Vi väntar med spänning på detta, blir säkerligen sjukt intressant.Go forskningen!

Nya Beverly hills serien som nyligen börjat sändas i USA har redan skapat moralpredikan över hela landet. Detta efter att redan i första avsnittet får en snubbe en avsugning av en brutta i en bil. Arga föräldrar stormade telefoner och televisions bolaget blev såklart nedringda. Jamen fy jävlen va tragiskt att flickor lär sig vad en avsugning är lixom. Hur fan tror dom efterblivna moraltant-mammorna att dom skapade sina jävla ungar?! Visserligen kan väll vissa vara adopterade eller provrörsbarn, men utöver det? Jag e helt säker på att ni under er livstid sugit en och annan kuk. Jag e även relativt säker på att mannen/männen i fråga njöt i fulla drag, så om ni nu ska gnälla på TV för att era töser lär sig slicka klubba så kanske ni själva kan utbilda dom istället. Dra en kodis över en gurka och sätt igång! Äckel klimakteriekossor.

//Linus

usch

Precis vaknat, spatserade i vanlig ordning ner för äckeltrapporna för att dra mig ett bloss. Öppnar dörren ut till altanen och BOOM, ångesten slår mig som ett cementblock i ansiktet. Vädret är så pissigt att jag önskar jag aldrig gått upp, inte ens min vanligtvis så härliga morgoncigg kunde ändra på detta faktum.

Började se en film igår innan jag hoppade i säng, hade relativt höga förhoppningar eftersom det är efterföljaren till Uwe Boll's "Alone in the dark" baserat på spelserien. Första rullen va alltså sjukt bra enligt mig, men sen började jag titta och då sket det sig. När jag väl stängde av hade 4 personer dött, varav 3 samtidigt precis i början och jag hade haft filmen igång cirka 1 timme. Bra där med andra ord, funderar skarpt på att inte se klart den.

Dags att avsluta, väntar på Daniel för vår sedvanliga morgonfika där vi planerar lite inför dagen. Ha det godis ladies och gents.

//Linus

Trött

Hörde telefonen ringa runt halv 10 i morse. Vem kan det vara som ringde och väckte mig? Jo jobb! Dem ska alltid ringa och väcka mig så tidigt och kolla om jag kommer till jobb, fast jag alltid börjar klockan 16.00. Börjar bli trött på det nu.
Nu är klockan 13.15 och Linus är redan vaken :O. Hur sjukt är nu inte detta? Han brukar ju sova till 15.00 men men jag drar dit på kaffe nu som jag alltid brukar göra när han ringt mig. Hörs efter jobb.

//Daniel


oh oh

 ....
Hittade denna bilden bland serierna i den lokala tidningen City, när jag var med Daniel på jobbet igår. Innom kort lär redaktionen få ett nytt takfönster av någon random snubbe i juvelprydd turban. Blir säkert ljusare och luftigare. Där står såklart även att ett av mina allra största hatobjekt, Thomas DiLeva är på väg hit. Toppen, som om inte denna stan har tillräckligt med jävla dönickar. DiLeva skulle tjäna multum om han också gjort som varenda fjortisflicka i Sverige och startat en modeblogg, han hade inte behövt skriva mer än "Klänning och vattenkanna" varje jävla dag. Usch för honom.

//Linus

Daniel

Daniel heter jag, 23 år och bor i Helsingborg såklart, dock i ett jävla ghetto med mina föräldrar. Kommer aldrig komma härifrån heller verkar det som men skit i det nu. Jobbar på Schenker i Helsingborg som budbilsförare men det är knappt. Ska börja på min lastbilsutbildning nu den 29:e September så vi får se hur det kommer gå. Jag är inte lika negativ som Linus kan jag ju säga, förutom att jag är lika skadad som honom. Det bästa jag vet är att festa, umgås med mina polare, köra min kära Volvo och träna. Det är väl typ allt man gör om dagarna. Behöver skaffa mig en flickvän helt enkelt för jag orkar inte ligga och mysa med mina kuddar längre. Har ingen aning om vad jag ska skriva nu för jag börjar bli lite trött nu. Hoppas ni får en trevlig läsning om ni nu kommer fortsätta läsa vår blogg.

//Daniel


Linus.

Då va vi igång, Linus heter då jag ifall någon missade det. Bosatt i den djävulskt sköna staden Helsingborg i kära Skåne. Fyller innom snar framtid 23 och har absolut inte lyckats åstakomma ett enda dugg med mitt liv. Glida kallar jag det, bor fortfarande hemma i ett litet Svensson-radhus område med far, mor samt min yngre bror. Har möjligtvis världens mest negativa inställning till allt, massvis med åsikter. Avskyr kvällspressen, kungafamiljen, Thomas DiLeva,  religion i alla dess former, modebloggar skrivna av småflickor utan svenskakunskaper, stockholmsbrats, politiker. Där finns massvis med saker jag hatar men det hade blivit en ovanligt lång lista så vi återkommer säkerligen till det under ett senare skede. Älskar att bara vara, träna, festa, röka, hitta på jävligt sjuka saker med min bloggpartner Daniel samt att uttrycka mina åsikter om världens alltmer sjuka principer/moraler även om den jag talar med låtsas lyssna. Mina vänner beskriver mig nog mest troligt som relativt rolig, allmänt skadad och bitter. Letar flickvän för tillfället så om någon har en fin flicka får ni gärna höra av er, inte för att bloggen nog e speciellt bra att använda för detta endamål men man kan alltså hoppas. Oavsett så orkar jag fan inte "presentera" mig mer för att det mest troligt kommer fram ytterligare saker längst med vägen så detta får duga. Hoppas ni njuter av läsningen så hörs vi om ni återkommer.

//Linus


Då va det dags.

Här kommer då den här nya och faktiskt rätt så efterfrågade bloggen. Vi är två grabbar från sundets pärla Helsingborg som kläckte den relativt briljanta (enligt oss) idéen att ha en gemensam blogg. Detta leder alltså till att den kommer att uppdateras bra mycket oftare samt innehålla saker sett ur två persektiv. Här kommer att skrivas om allt mellan himmel och jord baserat på att vi ser på massa saker ur helt olika synvinklar. Kommer helt enkelt leda till mer samt intressantare läsning. Separata presentationer är på väg och borde ligga uppe innom en timme. Då återstår väll bara att välkomna alla gammla läsare från våra nedlagda egna bloggar samt välkomna alla nya läsare. Vi önskar er en trevlig läsning.

Linus och Daniel.

RSS 2.0