Fortsättning ...

Som ni alla vet så har min "vän" Jhon Andersson alltid varit lite av en mytoman. Här följer fler godbitar av hans härliga fyllelögner.

  • Jhon har haft ett förhållande med en japansk geisha vars namn han tyvärr inte kan nämna. Detta på grund av att Jhon riskerar "skit" från den japanska maffian.
  • Jhon dök (under en trevliga festkväll i göteborg) från andra våningen, efter att fått syn på en kille på nedre våningen, och landade med knuten näven i snubbens huvud varpå snubben i fråga spräckte skallen. Självklart sprang dom på varandra senare på kvällen också där Jhon såg killen och skrek "DU!" och killen såg Jhon varpå killen skrek "DU!" och slutade med en Rocky IV smäll från vardera sida. Sjävlfallet löstest "problemet" senare under kvällen när de tu tog en öl tillsammans"
  •  Jhon hade för ett år sen eller lite till en massvis problem med en flicka, Jhon själv påstod att denna flicka är den enda som någonsin förstått sig på honom (tro fan det!) varpå han kärade ner sig i henne. Nu på senaste tid förbyttes detta uttalande med att "Issa", som för er som inte vet" är Jhons senaste "räddnings objekt". Flickan i fråga svarade tydligen i telefon när flicka #1 ringde och sa att: "Jhon kan inte prata nu för han e upptagen med att slicka min fitta".
  •  Jhon har även under en vild festkväll påverkad av gud vet vad, sparkat saftblandarna av en polisbil medan plitarna satt i bilen. Enligt Jhons egna ord va "snutarna rädda för att hoppa ut ur bilen!". Tillsammans med föregående påstående hade Jhon under en "shoppingtur" med Issa inne i Göteborg tufft stannat mig i ett övergångsställe(framför en polisbil självklart) och "snortat på sin hand" med antydan att snuten inte skulle våga göra något. I min egen mening trodde la plitarna att han hade en kraftig förkylning.
  • Herr Jhon har också en överflödig lägenhet inne i Göteborg som han helt fräckt bara "övergav" en dag med orden "jag pallar inte mer". Lägenheten i fråga va uppenbart fylld med märkeskläder och diverse roliga grejjer.
  • Jhon är även utbildad dietist, samt har han ett bra antal poäng i psykologi som han mer en gärna använder för att "bota" sina projekt. Projekten i fråga är flickor i diverse åldrar som Jhon gärna börjar träffa och "bota" innan flickorna i fråga år såpass tillräckligt "botade" att dom kan gå vidare med sina egna liv".
  

Dessa absurda påståenden leder mig till den enkla slutsatsen att Jhon Andersson inte har något liv, han lever på att mytta sig in i andras och hävdar sig själv till en så löjlig bekrätelse att det blir skrattretande. Vi alla vet hur han myttar, ingen säger något men vi alla vet det. Patetiska äckelmänniska, bli påkörd av en buss eller något. Din lögn samt patetiska försök är avslöjade, det funkar som sagt inte alltid. Blöd.

Kommentarer
Postat av: jhon

hahahahaahahha du är inte lite sjuk i huvudet hqahahahahahah

2009-05-04 @ 02:45:02
Postat av: D

Detta slår ju t.o.m. Vasic, haha!

2009-05-05 @ 10:24:50
Postat av: janni cf

"hqahahahahahah"? *hahahahahaha.

2009-05-07 @ 01:12:15
Postat av: Hansson

haha förneka hur mycket du vill, men denna vackra samling är från 3 individer. Vissa av dessa hade jag ingen aning om, men dom e hur bra som helst.

2009-05-07 @ 16:05:22
URL: http://skanegrabbarna.blogg.se/
Postat av: emms

Så de är nu man ska skratta?!

Good luck, you did it. Grymt inlägg! Jag är impad att de finns bra bloggar trots allt trams i bloggvärlden.

keep up the good work.

2009-05-09 @ 12:48:05
URL: http://capisce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0