Slutbloggat!

Nu kan ni sluta fucking whina! Nu lägger jag ner detta projekt! Skit er i näven..

/Daniel

partaj

Festdags, yesbox. Uppdatering följer under morgondagen!

//L

Usch

Nu känns det mest jobbigt att ens orka uppdatera, därför man ska vara två! Men nej då, latmasken får aldrig tummen ur. Aldrig någonsin. Fortfarande aningen sjuker, hostar som en blåval så nu gör det till och med ont i magen när jag hostar haha. Sjukaste träningen någonsin. Återkommer om jag har någon vettigt att skriva.

//Linus

Fredag

Kvällen har tillbringats med köttfärslimpa hemma hos Jossan tillsammans med Daniel, hennes mor Helen samt någon snubbe. Vi hade väll trevligt, spelade lite Buzz på odöende playstation 2. Jossan va en sån dålig förlorare att man fick låta henne vinna andra rundan i smyg haha, stackare. Jag, Daniel och Jossan drog in i stan en sväng och hälsade på Issa och Ida som va ungefär lika fulla som Mick Jagger under turné. Vi satt och tjötade skit ett tag innan vi for iväg för att hämta upp Mimi som även hon va packad, jag står inte ut speciellt bra med fulla människor såvida jag inte är sådär lagom full själv. Vi stannade på utanför Mimi och dillade lite över ett par bloss innan jag lunkade hemmåt. Stackars Helen lär få ringa Anticimex imorgon eller va säger du Daniel? ;) Gonatt.

//Linus


Magknip

Det vaknade jag med, något så in i helvete. Det va mindre trevligt och komplett orelevant information för er antar jag men jag hade inget bättre att komma med. Precis satt mig ner med min sedvanliga kopp morgon kaffe. Funderar lite på hur jag ska sysselsätta mig idag när jag redan klämt alla "sjuk filmer" jag tankade igår haha, förslag?

//Linus

usch

Tycker man blir sämre och sämre på att uppdatera, jag har dock ex antal veckor tills jag faktiskt slår Daniel i det haha. Vaknade idag med en riktig dunderförkylning på väg, har juh för helvete precis varit sjuk så vad ska jag göra nu? Blir väll att bunkra upp med en massa filmer och bara vara antar jag. Börjat spela world of warcraft igen fast jag inte skulle, det är ungefär som att sluta röka haha. Ska försöka roa mig, toodles.

//Linus

Helgen

Jotack, det va den sjukaste helgen på länge. Inte förrens nu är jag komplett återställd, somnade runt 11,30 i söndags morse efter nonstop festande. Fick sova ungefär 1 och en halv timme innan Mimi springer in i rummet och gapar att hon vill hem. Inte för att jag fick sätta upp mycket av en fight direkt, så jag tackade Dahlen för en trevlig kväll och vi begav oss hemmåt. Väl hemma runt 15,00 meckade jag ihop lite pasta snabbt, direkt efter detta härliga intag däckade jag igen och sov till 21,00. Pallade mig upp och drog med Daniel och Jossan på en kaffe och lite eftersnack om helgen. Somnade klockan 04,00 eller så och blev nyligen väckt av Zarah för att hon ville ha sällskap och NU är jag fullt mig själv igen. Bra där Linus, jävligt skillat. Blev lite dåligt med inlägg över helgens gång så jag får ta igen det innom dom närmsta dagarna. Ja fy satan, toodles.

//Linus

HIF - Elfsborg!

Nu kör vi gubbs! Ska vi se om Elfsborg bjuder på dans eller om malmöiterna passar på igen, fega kräk. Uppladningen har börjar, nu vinner vi! Hörs sen.

//Linus

Tråkigt ...

Aja ännu en händelselös dag till ända, ska lägga mig och kolla på en serie Jhon rekommenderade. Sons of anarchy, han sa den skulle vara fett sevärd så nu är det upp till bevis. Hoppas ni andra har haft en roligare dag än mig. Sov godis.

//Linus

Hur e din IQ?

En polare till mig berättade att han gjort ett IQ test precis och självklart, i helt manlig anda så skulle han självfallet vara smartare än mig. Vilket faktiskt, utan att skryta, inte händer speciellt ofta. Detta är de flesta som känner mig relativt medvetna om tror jag. Oavsett så beslutades det ganska fort att jag skulle ta samma test för att överbevisa honom. Resultat följer, och för er som är nyfikna på hur det står till på er egen front hittas testet här http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html

//Linus


Malmö ..

Kom precis hem därifrån, varit med Daniel för att hämta hans nya dunder dator. Under min vistelse där blev min poäng bara bevisad starkare, Malmö är och lär förbli en djävulskt smutsig stad. Förstår inte ens i min vildaste fantasi varför man vill bosätta sig där. Räcker man går genom väl valda stadsdelar där så är man näst intill mörkrädd för resten av sitt liv, dvs såvida du faktiskt tar dig ur stadsdelen med livhanken i behåll. Usch och fy för dom jävla storstads bönderna.

Gårdagen förflöt långsamt, vi tog oss i kragen och drog till gymmet för första gången på en dryg vecka. Stenhårt blev det och ångesten flödade. Lite mild träningsverk idag men det ordnar sig, ska bara komma in i det igen. Åkte sedan med Jossan, Daniel, Mare samt Mimi för att dumpa av Mare i Perstorp. Vi drog igång någon väldigt skum ordassocierings lek vilket utlöste för många skrattanfall.

Det har kommit kommentarer från olika håll också om att jag skriver väldigt bra, det är alltid trevligt att höra. Min bitterhet roar också tydligen eller va säger du Asta? Det är iaf kul att folk tycker det är trevligt, lite det vi siktade på liksom. På återseende,

//Linus

....

Pallar inte skriva nu egentligen eftersom jag bara vill sova, men jag va tvungen att lägga ett pytteinlägg för att inte torka ut bloggen helt pga Daniels negativa inställning. Ni tror ni har det svårt, prova att försöka aktivera honom till att skriva ett inlägg eller två. Oavsett så skriver jag lite mer imorgon om hur det flöt idag. Gonatt.

//Linus

RSS 2.0