En riktig lirare!

  • Tänkte tillägna detta inlägg åt min kära "vän" Jhon(ur) Andersson, mannen, myten, legenden, mytomanen som minst sagt levt ett händelserikt liv. När han inte spenderar sin fritid åt att skapa drama och försöka vinna över min flickvän med sina lögner så berättar han mer än gärna saker för dig, saker som får dig att tappa hakan (milt uttryckt). Väljer man sedan att tro honom är man ungefär lika korkad som Jhon själv som mer eller mindre börjat tro sig själv, för att citera "you couldnt MAKE this shit up!". Här följer ett punktprogram med några "best of" saker du kan få höra från Jhon på fyllan.
  • Jhon talar 7 språk, däribland japanska("bla bla blu Jhon" <- jag heter Jhon, absolut lysande fylle "översättning"), isländska(?!), kantonesiska(citat: "vad är man om man inte kan det" slut citat) samt min personliga favorit, latin.
  • Jhon har dödat 7 personer, i olika länder självklart.
  • Jhon har haft massiva sex orgier på diverse hotell runtom i Sverige där både det ena och andra har hänt efter massiva PCP intag.
  • Jhon är värsta hackern och har stängt ner Telia, varpå han åkte dit och får aldrig ha ett interner registrerat i sitt eget namn. Enda saker här är att herr Jhon inte ens vet hur man öppnar CMD i windows för att releasa samt förnya sin egen IP adress.
  • Jhon har varit på värsta mötet med en världskänd hacker på en flygplats i Amerika med FBI hängandes utanför men kunde upplysningsvis inte göra något åt saken för att dom officiellt inte befann sig på "US soil".
  • Jhon har knivat en grabb i benet under en fyllekväll i norrland, varpå grabben i fråga låste i sig i någon form av "bunker" hela natten med en kniv i benet. Som tur är lugnade allt ner sig nästföljande dag när Jhon helt sonika föreslog att han skulle komma ut så dom kunde ta varsin bärs. Grabben i fråga accepterade detta och saken va avklarad. (Brilliant!)
  • Jhon har eller håller på med knark affärer, vilket i och för sig inte hade varit en shock om inte Jhon varit inställd på att amfetamin och tjack är två helt olika saker.
  • Jhon skulle på "knarksemester" till en flicka i Halmstad, enda kruxet här är att flickan i fråga hade inte en aning om detta. Däremot uppskattades inte hans lögn från hennes håll.
  • Jhon har kontakter innom NSA, så ta det lugnt om du fuckar med honom!

Orkar inte skriva ner fler för tillfället, känns som det blev ett lite stort projekt sådär på morgonkvisten. Där finns dock ytterligare några bra saker som inte ens en manusförfattare hade lyckats klura fram som idé får någon konstig serie. Jag lär dock mest troligt innom snar framtid skriva ner dessa.

Någonstans där emellan alla dessa lögner finner Jhon, som för dom som inte vet, jag varit polare med sedan tidiga tonåren tid att försöka förstöra mitt förhållande med Sofie. Vi träffades genom Jhon och de två bor även cirkus dörr i dörr. Jhon va juh, självklart, glad att jag och Sofie började träffas. Redan kvällen efter vi börjat ville Jhon att hon skulle sova inne hos honom, vilket idioten uttryckte framför ett vittne som hörde hans pinsamma försök. Jhon har behandlat Sofie som skit under en lång period, men såklart nu när hon hittar en pojkvän och är lycklig då passar hon tydligen. Jhon vill juh lixom ha ett förhållande med henne helt plötsligt och självfallet ska han dra valser för henne om mig. Två av mina goda vänner hatar tydligen mig och den ena vill "slå mig" för att jag är "skyldig honom grejjer", säger sig själv lite att dessa två va stora levande frågetecken när jag frågade dom om detta. Dessa sakerna fick Jhon för sig i sina försök att hävda sig och vara alfahanen så fort jag lämnat min kära flickvän och åkt hem igen vilket nu har lett till att mindra trevliga personer har erbjudit sig att besöka herr Jhon, men jag känner väll lite att han inte e värd det riktigt än men han bygger juh deffinitivt på det och förr eller senare får han rimligtvis ett mindre roligt kaffebesök av några trevliga snubbar i skinnpajj. Glömde tillägga att han mer än gärna utnyttjar sin dotter (som min flickvän är väldigt fäst vid) att framföra sina egna budskap till min flicka. Stackaren vet juh inte bättre än att lyssna på sin pappa som "vet allt", patetiska människa.

Lägger ner nu, känns som det blev ett aningen för tungt projekt när man precis stigit upp efter en bra fylla. Tyckte det skulle vara trevligt om folk fick lära känna den Jhon jag "känner", mannen, myten, legenden, mytomanen. Bara bygg på Jhon, förr eller senare kommer hajen.

Adios.


RSS 2.0