Morgonens åsikter ..

Det kan inte bara vara jag som börjar tröttna på lönfeta lilla Tito Beltran. Seriöst gubbfan borde bara packa ihop sina väskor och sticka tillbaka till Chile så vi slipper läsa om hans jävla våldtäkt, skyldig eller inte. Kicki Danielsson tillsammans med sina upprepade rattfyllor kan kanske följa med honom som handbagage, då dödar vi två flugor i en smäll och Sverige blir en bättre plats!

- Vi måste hålla ögonen på Ryssland och på ledarskapet där, sade hon, men betonade att hon hoppades att USA kommer att undvika att hamna i ett nytt kallt krig.

På frågan om USA måste gå i krig med Ryssland om Georgien går med i Nato och Ryssland invaderade landet, sade hon:

- Kanske det.

Jaha, det va juh trevligt. Fröken Sarah Palin, republikaners vicepresident kandidat som för övrig stog för ovanstående uttal kanske ska sätta sig ner med Bush över en fika och få förklarat för sig vad krig medför i en opinions mätning. Eller helt enkelt en tankeställare vad som skulle hända med övriga världen om ett krig skulle utspela sig mellan stormakter med kärnvapen.

Edit: Ni uppenbarligen inte så smarta grabbar som antytt att jag skulle vara någon form av dundernazi, har ni sett min bloggpartner och bästa vän?! Ser han svensk ut kanske? Stoppa en strumpa i munnen tack, ni dumförklarar bara er själva.

För nyvaken för att orka fortsätta, hörs sen <3

//Linus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0